Prof line

Over Prof Line

Prof Line is een hoogwaardige productlijn professionele reinigingsmiddelen bestemd voor de openbare sector, horeca en voedingsindustrie. De belangrijkste bekommernis bij de ontwikkeling en productie van Prof Line producten is de Prof Line klanten op een duurzame manier de hoogste kwaliteit bieden. Hierbij worden vooruitstrevende technologieën en grondstoffen gebruikt inzake milieuvriendelijkheid en productveiligheid zonder in te moeten boeten aan doeltreffendheid. Door zulke sterke hygiëne oplossingen op de markt te zetten, biedt Prof Line zijn klanten niet alleen een meerwaarde op productniveau maar draagt het ook zijn steentje bij op maatschappelijk vlak.

dummy01

Verdelers

Bent u op zoek naar een Prof Line verdeler bij u in de buurt? Contacteer ons dan op +32 (0)9 360 60 48 of mail naar info@seifar.be

Over Prof Line Ecowise

De standaard Prof Line productlijn is reeds verregaand ecologisch en veilig voor de mens. Toch vond Prof Line het nodig om een aparte productlijn uit te brengen die uitsluitend bestond uit producten die het strengst mogelijke keurmerk dragen dat men in Europa kan behalen, namelijk het Europees Ecolabel. Dit label is niet alleen het strengste op de markt inzake milieuvriendelijkheid en productkwaliteit, het is ook gekend en erkend door eindgebruikers in de gehele Europese Unie. Prof Line Ecowise maakt bovendien komaf met de mythe dat ecologische producten per definitie duurder én kwalitatief minderwaardig zouden zijn. Tijdens de labotesten om het EU Ecolabel te kunnen behalen, werden zelfs de marktleiders in de traditionele chemie geklopt. Geen greenwashing meer, wij laten graag de producten spreken.

R&D departement

Het R&D departement is dagelijks bezig met research naar nieuwe grondstoffen op de markt die onze Prof Line producten naar een nog hoger niveau kunnen tillen en die hen in staat stellen te innoveren. Dankzij strategische partnerships met leveranciers die willen meedenken en meewerken aan deze visie staan we nauw in contact met de bron. Bovendien kunnen we dankzij de knowhow van het R&D departement snel inspelen op wijzigingen in regelgeving en nieuwe trends op de markt.

Hygiƫneplan

Nood aan een handig hygiëneplan waarbij
uw medewerkers steeds het correcte
gebruik en toepassing van onze
reinigingsmiddelen kunnen terugvinden?
Download via deze link.

dummy02